Lippen – mooiere vorm en meer volume

Heeft u een smalle bovenlip? Of wilt u graag nét iets vollere mooie lippen? Lees verder voor meer informatie over de beste methodes voor het opvullen van lippen.

Zoals een subtiele verandering door ‘Lip Tenting’ de revolutionaire techniek voor mooie lippen.

Subtiele aanpassing van het lipvolume

Lippen vormen een belangrijk deel van ons gezicht en bepalen daarmee voor een groot deel van onze uitstraling. Helaas heeft niet iedereen mooie volle lippen. Bovendien loopt het volume van de lippen met de jaren terug. Versmalling van de lippen kan een gezicht een wat harde, minder vriendelijke uitstraling geven.

Ook kunnen rimpels ontstaan. Lippen opvullen met lip vullers brengt volume en vorm (terug) aan de mond. De meeste dames (en heren) willen een subtiele vergroting van het lipvolume, geen overdreven dikke lippen. Een veelgevraagd detail is de zogenaamde ‘Canine Arc’, een verheven contour ter hoogte van de bovenste hoektanden. Dit geeft een extra aantrekkelijke vorm aan de bovenlip.

Verhouding onderlip en bovenlip

Ook de onderlip komt voor lipvergroting in aanmerking, hoewel deze meestal meer volume heeft dan de bovenlip. Voor een natuurlijk mooi effect is het altijd belangrijk de onderlip voller of even vol te laten (of te maken) in vergelijking met de bovenlip.

Natuurlijk, zachter en gladder

Met een lipbehandeling kan een subtiele lipvergroting worden gerealiseerd en voelen de lippen zachter en gladder aan, doordat de natuurlijke hydrobalans van de lippen wordt hersteld.

Lippen opvullen- veilige behandeling

Vroeger werden lippen gevuld met dierlijk collageen. Dit middel was slechts gedurende drie maanden effectief en kon bij een zeker percentage van de patiënten aanleiding geven tot allergische reacties. Ook siliconen olie is een tijd populair geweest omdat het een permanente vergroting gaf. Helaas bleken de bijwerkingen ook van permanente aard.

Sinds 1996 worden het overgrote deel van de lip behandelingen uitgevoerd met het veilige  hyaluronzuur. Dit huideigen molecuul houdt vocht vast en geeft een langdurig maar niet permanent effect. Doordat het voor 99% identiek is aan menselijk hyaluronzuur herkent het lichaam dit materiaal niet als ‘vreemd’, en wordt de vulling goed verdragen.

Comfortabele behandeling

Het gebied rond de mond is van nature erg gevoelig. Wij vinden het belangrijk dat uw behandeling zo comfortabel mogelijk is. Voor de lippen houdt dat in dat de arts met lokale verdoving de lippen gevoelloos maakt. Een lipvergroting hoeft namelijk echt geen pijn te doen. Ook de verdovingsprikken zijn nauwelijks voelbaar door de speciale injectie-techniek. Mocht u er geen prijs op stellen verdoofd te worden met injecties dan is een voorbehandeling met verdovende crème ook een optie.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen    Amsterdam    020-644 94 23

Tom van Eijk Kliniek    Laren    035-234 0001

De Clinique    ‘s-Hertogenbosch    073-610 48 28